Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν από τις αρχές και το κράτος τα Θεοφάνεια

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν από τις αρχές και το κράτος τα Θεοφάνεια και η τελετή κατάδυσης του Τίμιου Σταυρού σε ολόκληρη την χώρα! 
Σε όλες τις μεγάλες πόλεις πλήθος κόσμου παρακολούθησε ή συμμετείχε στην τελετή βουτώντας στα παγωμένα Χειμωνιάτικα νερά!

Αττική: Στην Αθήνα ύστερα από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιήθηκε στην Δεξαμενή στο Κολωνάκι, η Τελετή της Κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού!
Στον Πειραιά πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Τελετή στο λιμάνι!


Ραφήνα: Οι βουλευτές της ¨Χρυσής Αυγής¨ βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό στα νερά της Ραφήνας!
  

Με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Εορτασμός για τα Θεοφάνεια στη Γλυφάδα στον ¨Ιερό Καθεδρικό Ναό Κων/νου και Ελένης¨!

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στον Άλιμο, στη Νέα Σμύρνη και στη Βουλιαγμένη!

Καλαμάτα: Ο πρωθυπουργός της χώρας βρέθηκε στην Καλαμάτα, όπου παρακολούθησε τον Αγιασμό τον υδάτων, όπου οι νέοι βούτηξαν για τον Σταυρό!

Θεσσαλονίκη: Με ευλάβεια και κατάνυξη γιορτάστηκε φέτος στη Θεσσαλονίκη η γιορτή των Θεοφανείων, με σύμμαχο τον καλό καιρό και με πλήθος κόσμου κατά μήκος του Θερμαϊκού κόλπου!

Στους δήμους Νεαπόλεως-Συκεών, και Ελευθέριου|Κορδελιού-Ευόσμου τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν με ευλάβεια στα δημοτικά κολυμβητήρια!
 Στην Καλαμαριά με τη βοήθεια του Ναυτικού Ομίλου δοξάστηκε η κάθαρσις των υδάτων!

Πάτρα: Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, οι νέοι της πόλης με την μπάντα του δήμου και μπαλωθιές, βούτηξαν για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό στο λιμάνι της Πάτρας, υπό τους ήχους μπαλωθιών!

Λάρισα: Η Θεσσαλική μας πόλη και πρωτεύουσα, Λάρισα γιόρτασε μεγαλοπρεπώς την Ιερή κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Πηνειό ποταμό με πλήθος πολιτών!

Μαγνησία: Στον Βόλο, σείστηκε ο Παγασητικός Κόλπος από τους νέους που βούτηξαν για να πιάσουν τον Σταυρό και τις Στρατιωτικές Μπάντες!

Καρδίτσα - Τρίκαλα: Εικόνες Φανέρωσης της Αγίας Τριάδας στους δρόμους των Τρικάλων και της Καρδίτσας!
 

Χαλκίδα: Προεξάρχοντος του μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου γιορτάστηκαν στην Χαλκίδα τα Θεοφάνεια, που κορυφώθηκαν με την τελετή του Αγιασμού των υδάτων!

Ήπειρος: Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στα Ιωάννινα! Οι νέοι βούτηξαν  και φέτος στα νερά της λίμνης, για να πιάσουν το Σταυρό, που  νωρίτερα είχε μεταφερθεί στην Πλατεία Μαβίλη από τη Μητρόπολη του Αγίου Αθανασίου με πομπή, συνοδεία και της Φιλαρμονικής Μπάντας του δήμου!

Στη Βόρειο Ήπειρο οι Έλληνες πλημμύρισαν όλες τις περιοχές, όσο καμία άλλη φορά!
Στην Ιερά Μητρόπολη Αργυροκάστρου,  η καθιερωμένη ακολουθία για τον αγιασμό των υδάτων άρχισε πάρα πολύ νωρίς! Στα νερά βούτηξαν πολλοί Έλληνες και φέτος!

Στην Κορυτσά και την Δερβίτσανη  πλήθος Ελλήνων συγκεντρώθηκαν στο κέντρο των Ελληνικών Πόλεων για να τιμήσουν τα έθιμα όπως κάθε χρόνο!

Κωνσταντινούπολη: Με πλήθος Ελλήνων πραγματοποιήθηκε στο Φανάρι ο Καθαγιασμός των Υδάτων και εψάλλη η Ιερή Λειτουργία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως!

Βηθλεέμ: Με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε στη Βηθλεέμ η γιορτή των Θεοφανείων!

Θράκη: Με την τέλεση του Μεγάλου Αγιασμού στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε ο εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων στα νερά της Ροδόπης, ενώ στην Αλεξανδρούπολη γιορτάστηκε πανηγυρικά από τους νέους η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, τηρώντας τα έθιμα!
http://cdn.romfea.gr/images/stories/photos/2013/12/giannis/kastoria1/image2.jpg

Ιόνια Νησιά: Με λαμπρότητα γιόρτασε η κατάμεστη Κέρκυρα με τους νέους που έπεσαν να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό!

Δωδεκάνησα: Λαμπρά και μεγαλοπρεπή τα Θεοφάνεια στην Ρόδο!

  Ο κόσμος τίμησε και φέτος με την παρουσία του τα μέρη όπου έγινε η ρίψη του σταυρού στο νησί, ενώ επικράτησε γιορτινή ατμόσφαιρα στο λιμάνι από όλο τον κόσμο!

http://mariodjofficial.blogspot.gr/

 Επίσης με ιδιαίτερη λαμπρότητα όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στην παραλία του Γενναδίου, χοροστατούντος του Πατέρα Θωμά και του πατέρα Σίδερη! Οι νέοι Ροδίτες και πλήθος κόσμου παρακολούθησε την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού! 

Κύπρος: Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν στις πόλεις και τα χωριά της Κύπρου, τα Θεοφάνεια! Στην Λευκωσία, την Πάφο, την Λεμεσό, την Αμμόχωστο στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας, στην Κυρήνεια, όπως και στον Θέρισο μετά από 39 χρόνια πραγματοποιήθηκε με υπερηφάνεια ο Καθαγιασμός των Υδάτων!

Kρήτη: Με λαμπρότητα τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν σε όλη την Κρήτη!

 
 Εκατοντάδες Κρητικοί βούτηξαν στα παγωμένα νερά των λιμανιών της Κρήτης για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό!

 Ηράκλειο: Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Ηράκλειο σήμερα, όπου εκατοντάδες κόσμου προσήλθαν στην προβλήτα για την καθιερωμένη ρίψη του Σταυρού!

Χανιά: Στα Χανιά οι νέοι περίμεναν
την ρίψη του Σταυρού από τον Μητροπολίτη Κυδ
ωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνό!


Εξωτερικό: Στις Η.Π.Α. γιορτάστηκαν από τους Έλληνες Ομογενείς μας τα Θεοφάνεια! Πόλεις και Ελληνικά χωριά γιόρτασαν!
Το «Ελληνικό Χωριό» της Φλόριδας, “έβαλε” χτες τα γιορτινά του για να γιορτάσει τα Θεοφάνεια! Ο  ιστορικός ιερός ναός του Αγ. Νικολάου, όπου τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Δημητρίου, ήταν κατάμεστος από πιστούς νέους Έλληνες ομογενείς της περιοχής, της Νέας Υόρκης, αλλά και από άλλες πολιτείες!

 Ελληνικά Θεοφάνεια και στην Αυστραλία πολλοί Έλληνες συνέρευσαν στη Μελβούρνη για να τιμήσουν την Γιορτή της Ορθοδοξίας!


Στο μακρινό Χογκ-Κογκ, τη θεία λειτουργία και την ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Λουκά τέλεσε ο μητροπολίτης Χονγκ Κόνγκ Νικήτας, ενώ ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στα νερά της ασιατικής πόλης! 

Σε όλη την χώρα, τις πόλεις, τα Νησιά και τα Χωριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, τα Θεοφάνεια γιορτάστηκαν με Λαμπρότητα! 
Χρόνια μας πολλά και του χρόνου!