Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ταξιδιωτικές προσφορές από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΟΣΕ)

Οι προσφορές από τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδας (ΤρενΟΣΕ) στους Έλληνες Πολίτες με σκοπό την άρτια εξυπηρέτησή τους συνεχίζεται με νέες παρεχόμενες υπηρεσίες!
Οι νέα μηνιαίες κάρτες πολλαπλών διαδρομών δίνουν την δυνατότητα στους Έλληνες Πολίτες για απεριορίστου αριθμού σιδηροδρομικών διαδρομών απολαμβάνοντας το ταξίδι τους, στον κύριο σιδηροδρομικό άξονα. Οι κάρτες αφορούν σχεδόν όλες τις διαδρομές και πιο συγκεκριμένα στο δίκτυο Αθήνα - Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη!
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η Διεθνής Φοιτητική Κάρτα για τα άριστα μυαλά, τα Ελληνόπουλά μας, με απεριόριστο χρονικό διάστημα μαζί με την Ευρωπαϊκή Κάρτας Νέων από την οποία παρέχονται συνολικά 3.000 εισιτήρια ανά μήνα, στην τιμή των 12 €!
Τώρα επίσης μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας απευθείας στο ταμείο ή από το σπίτι σας, μπαίνοντας απλά στην κεντρική σελίδα του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδας (τρενΟΣΕ)! 
Οι κάρτες και οι ειδικές προσφορές για τους Έλληνες Επιβάτες (μέλη και μη) θα συνεχίσουν και το επόμενο έτος!
Συγχαρητήρια!