Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

¨ΈΨΑ¨ - Μια ιστορία δροσιάς Ελληνικών Συμφερόντων

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν τα «λεμονατζίδικα». Πριν πολλές δεκαετίες, σχεδόν κάθε πόλη της Ελλάδας είχε αρκετές βιοτεχνίες που συσκεύαζαν αναψυκτικά: Λεμονάδες, Πορτοκαλάδες και Γκαζόζες. Σήμερα μέσα στον κόσμο της πληροφορικής οι ασπρόμαυρες εικόνες με τα ξύλινα κιβώτια και τα γυάλινα μπουκάλια με τη μπίλια μοιάζουν μακρινά. Και όμως, υπάρχουν ακόμη κάποιες εταιρείες που επιμένουν στην παράδοση και εξακολουθούν να παράγουν αναψυκτικά διατηρώντας αναλλοίωτη τη συνταγή των παλιών χρόνων. Μια από αυτές είναι η ΕΨΑ που βρίσκεται στην Αγριά του Βόλου!
Η ιστορία της ΕΨΑ ξεκινάει από το 1924, όταν η περιοχή του Πηλίου είχε πλεόνασμα Λεμονιών. Εκείνη την εποχή, οι αδερφοί Κοσμαδόπουλοι, αργυραμοιβοί στο επάγγελμα, παρατηρώντας την αύξηση του αριθμού των λεμονατζίδικων και τη διακίνηση Παραδοσιακής λεμονάδας από πλανόδιους εμπόρους, θέτουν σαν στόχο τη δημιουργία εργοστασίου παραγωγής αναψυκτικών. Έτσι, η Εταιρεία Ψυγείων Αγριάς, μετέπειτα ΕΨΑ, άλλαξε αντικείμενο. Από τη λειτουργία ψυγείων για διατήρηση φρούτων και την παραγωγή πάγου (το παγοποιείο λειτουργούσε μέχρι το 1969) έγινε εταιρεία παραγωγής Ελληνικών Αναψυκτικών
Στις σχεδόν εννέα δεκαετίες που πέρασαν από τότε έγιναν πολλά. Το 1937 η ΕΨΑ βραβεύεται με το «Χρυσούν Βραβείον Ποιότητος» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το 1940 σχεδιάζεται το χαρακτηριστικό γυάλινο μπουκάλι που έμελλε να γίνει σήμα κατατεθέν της Βολιώτικης βιομηχανίας αναψυκτικών. Ενδιάμεσα, η εταιρεία έχει περάσει στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας και το 1969 εξαγοράζεται από του αδερφούς Μοσκαχλαϊδή και τον Νίκο Τσαούτο.
Οι νέες επενδύσεις που γίνονται αυξάνουν την παραγωγή στις 20.000 φιάλες την ώρα. Στη γκάμα της ΕΨΑ προστίθενται νέες γεύσεις και περισσότερες συσκευασίες. Με τη διεύρυνση της επικοινωνίας πανελλαδικά τη δεκαετία του ’90 και την τοποθέτηση στα σούπερ μάρκετ, ενισχύθηκε η εικόνα του προϊόντος και δημιουργήθηκε η βάση για την εξάπλωση εκτός Θεσσαλίας!
Σήμερα η ΕΨΑ παραμένει εγκατεστημένη στον ίδιο χώρο στην Αγριά του Βόλου, διαθέτοντας σύγχρονες γραμμές παραγωγής αναψυκτικών! Το κτίριο που τη στεγάζει είναι φτιαγμένο σε Παραδοσιακό πηλιορείτικο ρυθμό και χάνεται ανάμεσα στα υπόλοιπα σπίτια της περιοχής. Το νερό που χρησιμοποιεί είναι πάντα το νερό της Αγριάς. Εφαρμόζει συστήματα ελέγχου ποιότητας 9001:2008 και 22000!
Τα τελευταία χρόνια, δίπλα στις κλασικές πορτοκαλάδες, λεμονάδες, γκαζόζες και σόδες, έχουν προστεθεί πολλά προϊόντα: η βυσσινάδα, το τόνικ, το παγωμένο τσάι λάϊτ με στέβια σε τρεις γεύσεις, η βιολογική Πορτοκαλάδα και Λεμονάδα, η λάϊτ αεριούχος Λεμονάδα με στέβια, η λάϊτ αεριούχος Πορτοκαλάδα με στέβια και το λάϊτ drops (γλυκαντικό από το φυτό στέβια σε υγρή μορφή) και η κόλα με λεμόνι! Τα αναψυκτικά της ΕΨΑ διατίθενται σε γυάλινο μπουκάλι, αλουμινένιο κουτάκι και πλαστικό μπουκάλι ΡΕΤ. Τη γκάμα συμπληρώνουν οι χυμοί σε συσκευασία Τετραπάκ.
Τα προϊόντα ΕΨΑ εξαντλούνται από τα ράφια στα σούπερ μάρκετ ενώ υπάρχουν σε αρκετά σημεία πώλησης. Δημιουργούνται συνεχώς νέα σημεία πώλησης και έπεται συνέχεια!
Όλα αυτά είναι τα μεγάλα κεφάλαια ενός βιβλίου που εξακολουθεί να γράφεται.
Σημαντικές ημερομηνίες:
1924: Τα αδέλφια Ιωάννης και Γεώργιος Κοσμαδόπουλος ιδρύουν την «Εταιρεία Ψυγείων Αγριάς Α.Ε.» στην Αγριά Βόλου!
1936: Η εταιρεία περνά στην ιδιοκτησία της Εθνικής Τράπεζας, η οποία ιδρύει την εταιρεία «Νέα Ψυγεία Αγριάς Α.Ε.»!
1970: Οι μετοχές της εταιρείας περνούν στα χέρια των αδελφών Μοσκαχλαϊδη και του Νίκου Τσαούτου, οι οποίοι επενδύουν σε νέα μηχανήματα και εγκαταστάσεις!
1987: Γίνεται παραγωγή της πρώτης Ελληνικής κόλα!
1989: Η ΕΨΑ εγκαινιάζει τη γραμμή παραγωγής σε κουτάκι αλουμινίου 330μιλ!
1994: Παρουσιάζονται στην αγορά οι χυμοί μακράς διαρκείας!
1996: Δημιουργείται η πρώτη κόλα με λεμόνι!
1997: Δημιουργείται το πρώτο έτοιμο τσάι με χυμό λεμονιού, ακόμη και σήμερα παραμένει το μοναδικό που περιέχει χυμό λεμονιού!
2003: Η ΕΨΑ δημιουργεί τη Βυσσινάδα σε γυάλινη φιάλη με θερμοσυρρικνούμενη ετικέτα!
2005: Κυκλοφορεί το τσάι με Ροδάκινο!
2009: Δημιουργείται το πρώτο Πράσινο Τσάι με Ρόδι και Βύσσινο!
2011: Οι συσκευασίες του τσαγιού της ΕΨΑ κερδίζουν τη Χρυσή Ετικέτα!
2011: Η ΕΨΑ δημιουργεί τα πρώτα Ελληνικά βιολογικά Αναψυκτικά!
2012: Η ΕΨΑ δημιουργεί τα πρώτα Ελληνικά Αναψυκτικά με χρήση του φυσικού γλυκαντικού Στέβια!
2008: Η TUV HELLAS μας απονέμει ειδική τιμητική διάκριση για τη διαχείριση της ποιότητας.
2010-2013: Εντάσσεται στη λίστα των Ισχυροτέρων Εταιριών στην Ελλάδα.
Η ΕΨΑ Βιολογική Λεμονάδα αναδείκνύεται ως προϊόν της χρονιάς!
Με τις νέες επενδύσεις η παραγωγή αυξήθηκε στις 20.000 φιάλες την ώρα!
Συγχαρητήρια!