Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

¨Σαλαμίνια 2017¨: O Δήμος Σαλαμίνας με την Στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία τίμησαν τους Έλληνες Ήρωες της περίφημης ανά τον πλανήτη Νικηφόρας Ναυμαχίας - 2.496 χρόνια από τις 22 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ.

Έλληνες: Έθνος με Αξία, Έθνος με την ανώτερη κλάση στον κόσμο και Ιστορικές παγκόσμιες ημερομηνίες Νίκης κι Ηπερηφάνιας! 
Ναυμαχία της Σαλαμίνας! 2.496 χρόνια μετά! O Δήμος Σαλαμίνας με την Στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία τίμησαν τους Έλληνες Ήρωες της  Νικηφόρας παγκοσμίως γνωστής Ναυμαχίας! Η Τελετή ξεκίνησε την πρώτη μέρα με τον χαιρετισμό της Δημάρχου και συνεχίστηκε με την παράδοση - παραλαβή του Λαβάρου των Σαλαμινομάχων από τον αδελφοποιημένο Δήμο Σικυωνίων στον Δήμο Επιδαύρου! 
Στη συνέχεια έγινε Κατάθεση Στεφάνων από την Στρατιωτική και Πολιτική ηγεσία της Χώρας μας! 
Στη δεύτερη μέρα ακολούθησε ρίψη Στεφάνων στο Λιμάνι μέσω ειδικής τελετής του Δήμου, από τη Στρατιωτική και την πολιτική ηγεσία (στην δεύτερη εικόνα, ρίψη Στεφάνου από τον βουλευτή ¨Χρυσής Αυγής¨ Κο. Ιωάννη Λαγό) προς Τιμή των Ελλήνων Ηρώων της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας κι ακολούθησε η τελετή του Απολλωνίου φωτός από Έλληνες Ηθοποιούς!
Η τριήρης Ολυμπιάς, λειτουργικό αντίγραφο της Αρχαίας Αθηναϊκής Τριήρους, βρίσκεται από την Παρασκευή ελλιμενισμένη στην παραλία του Καματερού της Σαλαμίνας για τον επετειακό Εορτασμό της παγκόσμιας Ιστορικής Ναυμαχίας της Σαλαμίνας στις 22 Σεπτεμβρίου 480 π.Χ!
Η Αθηναϊκή Τριήρης είναι ένα από τα εμβληματικότερα μέσα της Αρχαιοελληνικής Πολεμικής Τεχνολογίας! Αποτέλεσε «κλειδί» στους νικηφόρους πολέμους κατά των περσών και μέσο εδραίωσης της κυριαρχίας του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού στη Μεσόγειο!
Η Τριήρης Ολυμπιάς έχει χρησιμοποιηθεί για πλόες στο πλαίσιο πειραματικής Αρχαιολογίας, δηλαδή στο πλαίσιο εκτελέσεως δοκιμών, ώστε να καθοριστούν τα χαρακτηριστικά πλεύσης της (ταχύτητα, ελικτικά στοιχεία, κ.λπ.), η αντοχή της, να γίνουν κατανοητές οι συνθήκες διαβιώσεως του προσωπικού της, καθώς επίσης και να κατανοηθεί πληρέστερα η τακτική που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες κατά τις ναυμαχίες! Οι Τελετές θα συνεχιστούνε για το επόμενο επταήμερο!
Χρόνια μας Πολλά Έλληνες και Συγχαρητήρια!