Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Μισθοί, Πληρωμές και Χρήσιμες διαδικαστικές Πληροφορίες για τους Έλληνες Πολίτες στον τρέχοντα Μήνα

Μέσω των Τραπεζικών Λογαριασμών τους (Πιστωτικά) θα καταβληθούν οι πληρωμές των Ελλήνων εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα στις αρχές του μηνός Δεκεμβρίου!
Ο Μισθός των Ελλήνων Εργαζομένων του Δημοσίου θα καταβάλλονται από τις αρχές του Δεκεμβρίου!
Από την Τετάρτη στις 29 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του Μήνα Δεκεμβρίου από τα ασφαλιστικά ταμεία.
Το ΙΚΑ και το Δημόσιο θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, ενώ ο ΟΑΕΕ την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου μαζί με τις συντάξεις του ΟΓΑ.
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις επίσης στις 29 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη, ενώ το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στη 01 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή. Το ΕΤΕΑ θα πληρώσει τις επικουρικές του Ιανουαρίου πριν από την Πρωτοχρονιά.
Με τις πληρωμές του Δεκεμβρίου θα καταβληθούν και τα ποσά ως 1.480 ευρώ στους Έλληνες πολίτες, με αλλοτινή εργασία, με σύνταξη άνω των 1.000 ευρώ. Επίσης οι Έλληνες θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα μέσω της πλατφόρμας που έχει ανοίξει από το απόγευμα της Κυριακής!
Η αίτηση γίνεται και από την διαδικτυακή πλατφόρμα του υπουργείου χωρίς καμία άλλη διαδικασία από τον υπολογιστή σας διαβάζοντας και περισσότερες λεπτομέρειες ή το γραφείο του λογιστή σας!
Οι συντάξεις του επόμενου Μήνα θα καταβληθούν στους δικαιούχους από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ, στις 19 Δεκεμβρίου 2017 και στις 21 Δεκεμβρίου 2017 από το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και τα άλλα ταμεία.
Άλλες πληροφορίες: Για τον μήνα Νοέμβριο το επίδομα ΚΕΑ πιστώθηκε κανονικά 26 του Οκτωβρίου, ενώ πραγματοποιήθηκε και διανομή από το Ταμείο Ε.Β. λίγο πριν τα μέσα Νοεμβρίου στην σκεπαστή της Νεάπολης για τους Έλληνες Πολίτες. Η επόμενη πίστωση του επιδόματος για τον τρέχοντα Μήνα θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.